Kai norisi kažko greito, universalaus bet labai skanaus! Užtruksite vos kelias minutes, o rezultatas gali tikrai maloniai nustebinti!
2 porcijoms reikės:
- 200 g Rožinės kreivabudės grybų (puikiai tiks ir pilkosios kreivabudės)
- 100 ml sultinio
- 125 ml kokosų pieno
- 3 skiltelių česnako
- pipirų pagal skonį
- druskos pagal skonį (jei sultinys nėra sūrus)
- sviesto arba aliejaus kepimui

Paruošimo būdas:
- Supjaustyti arba suplėšyti kreivabudes į juosteles
- Susmulkinti česnaką
- Grybus ir česnaką suberti į keptuvę su sviestu ar aliejumi
- Suberti prieskonius ir viską pakepti kelias minutes, kol grybai suminkštės
- Supilti kokosų pieną, sultinį ir leisti viskam pasitroškinti kelias minutes iki norimo padažo tirštumo



Patiekti galite su bulvėmis, makaronais ar daržovėmis. Kaip sakant, su kuo tik širdis geidžia!
SKANAUS!

Nekantrauji išbandyti? Apsilankyt mūsų el. parduotuvėje ir įsigyk šviežių grybų:)
Social Icon