ROŽINIŲ KREIVABUDŽIŲ PADAŽAS SU KOKOSŲ PIENU

Kai norisi kažko greito, universalaus bet labai skanaus! Užtruksite vos kelias minutes, o rezultatas gali tikrai maloniai nustebinti!

2 porcijoms reikės:

  • 200 g Rožinės kreivabudės grybų (puikiai tiks ir pilkosios kreivabudės)
  • 100 ml sultinio
  • 125 ml kokosų pieno
  • 3 skiltelių česnako
  • pipirų pagal skonį
  • druskos pagal skonį (jei sultinys nėra sūrus)
  • sviesto arba aliejaus kepimui


Paruošimo būdas:

  • Supjaustyti arba suplėšyti kreivabudes į juosteles
  • Susmulkinti česnaką
  • Grybus ir česnaką suberti į keptuvę su sviestu ar aliejumi
  • Suberti prieskonius ir viską pakepti kelias minutes, kol grybai suminkštės
  • Supilti kokosų pieną, sultinį ir leisti viskam pasitroškinti kelias minutes iki norimo padažo tirštumo
Švieži Rožinės kreivabudės grybai


Patiekti galite su bulvėmis, makaronais ar daržovėmis. Kaip sakant, su kuo tik širdis geidžia!

SKANAUS!

Rožinės kreivabudės padažas su kokosų pienu ir bulvių koše


Nekantrauji išbandyti? Apsilankyt mūsų el. parduotuvėje ir įsigyk šviežių grybų:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

BACK TO TOP