Švieži Liūto karčiai (Lion's mane) grybai

GREITI IR LENGVI BŪDAI PARUOŠTI LIŪTO KARČIŲ (LION’S MANE) GRYBUS

Dažnai išgirstam klausimą: „Tai kaip gi tuos liūto karčius paruošti?

Tad dalinamės greitais ir lengvais būdais, kaip be vargo ir jokių įmantrybių paruošti šį gurmanišką grybą.

Liūto karčiai (Lion’s mane) kepti orkaitėje

  • Grybą susmulkinkite nedideliais gabalėliais (galite supjaustyti, galite suplėšyti).
  • Apšlakstykit aliejumi ir sojos padažu (kad visi grybo gabalėliais gerai pasidengtų).
  • Grybus apibarstykite mėgiamais prieskoniais (mes naudojom rūkytos paprikos miltelius, druską, svogūno ir česnako granules).
  • Grybus sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Kepkit apie 10min ar kol gražiai apskrus.
Liūto karčiai (Lion's mane ) kepti orkaitėje


Liūto karčiai (Lion’s mane) kepti keptuvėje

  • Grybą susmulkinkite nedideliais gabalėliais.
  • Dėkite į sausą keptuvę ir kepkite ant mažos kaitros kelias minutes, kol išgaruos drėgmė.
  • Dėkite į keptuvę sviestą ar pilkite aliejų ir jūsų mėgiamus prieskonius.
  • Pačirškinkite grybo gabalėlius iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Liūto karčiai (Lion's mane) kepti keptuvėje


SKANAUS!

Kviečiame išbandyti ir Liūto karčių (Lion’s mane) „krabo mėsos” kotletukų receptą;)

Nekantrauji paskanauti ir tu? Apsilankyk mūsų el.parduotuvėje ir įsigyk šviežių gurmaniškų grybų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*
*

BACK TO TOP