Aprašymas
Eringi | Karališkoji kreivabudė (lot. Pleurotus Eryngii, angl. King Oyster) – išskirtinis kreivabudžių šeimos atstovas. Skirtingai nuo pilkųjų ir rožinių kreivabudžių grybų, kurios natūraliai auga ant medžio kamieno, Eringi grybai auga, kaip mūsų lietuviškasis baravykas. Tai grybai su nedidele, trimitą primenančia kepurėlė ir tvirtu, mėsingu kotu, šilkinės tekstūros bei subtilaus aromato. Tikrai vertas karališkojo vardo.
Kaip paruošti? Eringi (karališkoji kreivabudė) vartojamas visas – ir kepurėlė, ir kotas. Termiškai apdorojus išlieka tvirtas ir traškus. Paprasčiausias būdas – tiesiog pakepkite ant sviesto su česnaku – tikrai nesuklysite! Dažnai ruošiamas kaip pagrindinis patiekalas, naudojamas gaminant makaronus ar garnyrą, verdant sriubas, puikiai tiks pagardinti picą. Dera su jūros gėrybėmis ir mėsa bei yra puikus mėsos pakaitalas veganiškoje ar vegetariškoje mityboje.
Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve orą praleidžiančioje taroje. Geriausiai tinka popierinis maišelis ar dėžutė. Suvartoti per 7 – 10 d.
Šviežius grybus visada stengiamės išsiųsti kuo greičiau, tačiau gali užtrukti iki 4 – 5 d.d nuo užsakymo pateikimo.
Šviežius grybus visada rekomenduojame užsisakyti per autobusų siuntas, kad prekė pasiektų Jus kuo šviežesnė.
Jei turite klausimų ar domina didesnis produkto kiekis – susisiekite.
Jei šiuo metu jūsų norimas produktas išparduotas – parašykite mums ir mes jus informuosime, kada vėl turėsime.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.