Aprašymas
Pilkoji kreivabude (lot. Pleurotus Ostreatus, angl. Grey Oyster) – dar žinoma, kaip gluosninė kreivabudė yra viena populiariausių tarp visų kreivabudžių rušių. Pasižymi maloniu, žemišku ir šiek tiek salstelėjusiu skoniu bei tvirta ir mėsinga tekstūra, plačiai naudojama veganų ir vegetarų mityboje kaip mėsos pakaitalas.
Kaip paruošti? Vienas iš mūsų mėgstamiausių būdų: tiesiog pačirškinti keptuvėje ant sviesto su mėgstamais prieskoniais. Pilkoji kreivabudė plačiai paplitusi kulinarijos pasaulyje, tad puikiai tinka gardinti makaronų, sriubų, troškinių patiekalus.
Pilkosios kreivabudės grybuose gausu skaidulų, vitaminų, mineralų ir kitų svarbių maistinių medžiagų, įskaitant vitaminą D ir seleną. Jau šimtmečius plačiai naudojama kinų medicinoje.
Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve orą praleidžiančioje taroje. Geriausiai tinka popierinis maišelis ar dėžutė. Suvartoti per 3 – 5 d.
Šviežius grybus visada stengiamės išsiųsti kuo greičiau, tačiau gali užtrukti iki 4 – 5 d.d nuo užsakymo pateikimo.
Šviežius grybus visada rekomenduojame užsisakyti per autobusų siuntas, kad prekė pasiektų Jus kuo šviežesnė.
Jei turite klausimų ar domina didesnis produkto kiekis – susisiekite.
Jei šiuo metu jūsų norimas produktas išparduotas – parašykite mums ir mes jus informuosime, kada vėl turėsime.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.